Arrangementen

Home » Arrangementen


Bij ons kunt u terecht voor een overheerlijke afternoon tea, high tea, een high tea royaal, lunch of een buffet met hartige lekkernijen in combinatie met een workshop, vele leuke outdoor activiteiten, een heerlijke wellness massage, optreden van een troubadour of een verrassende goochelact bij u aan tafel.

U kunt ook diverse activiteiten en lekker eten combineren voor een totaal dagje uit in het Vechtdal. Wij verzorgen het graag voor u. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Nieuwe arrangementen in 2017:

Koe expeditie, Speksteen bewerken, Portrettekenen, Servies Stippen, Snel- en karikatuurtekenaar en Troubadour Raymundo Valverde

De workshops worden op een andere mooie locatie in Dalfsen ( o.a. 8 creatieve workshops) of in de directe omgeving of in Rheeze (mozaïeken en steigerhout decoraties) gegeven. Bij ons bent u bij ons van harte welkom voor de Afternoon of de High Tea.

Bij mooi weer kunt u bij ons in de tuin of op onze veranda genieten van een Afternoon of een High Tea. Is het te koud of te nat? Dan kunt u terecht in onze sfeervolle binnenruimte. De vermelde prijzen bij de workshops en de outdoor activiteiten zijn inclusief de afternoon tea en te reserveren vanaf 6 personen, tenzij anders vermeld. Bent u met een minder aantal personen? Informeer dan toch naar de mogelijkheden, het kan zijn dat er nog een groep heeft gereserveerd.

Meer info of wilt u reserveren? Bel ons of vul het Contactformulier in.

Meer info over Workshops
Meer info over Outdoor activiteiten
Meer info over Vergaderen

 

Sfeer, ontspanning, privacy, activiteit en natuur?

Voor uw bedrijfsfeest, cursus, teambuilding of vergadering.
   

Op de solex?

Door het prachtige landschap rijden en daarna een high tea bij ons.