Home » Arrangementen » Workshops » Haiku schrijven


Haiku schrijven:
Deze schrijfworkshop is geschikt voor iedereen; je hebt geen schrijfachtergrond nodig. Je schrijft een haiku op basis van je eigen observaties. Een haiku is een Japans puntdicht. Een prachtige manier om met weinig woorden veel te zeggen.

Na een korte inleiding ga je naar buiten. Je gebruikt al je zintuigen en neemt de tijd om de omgeving bij De Stokte grondig te observeren en te ontdekken wat je raakt. Dat schrijf je op. Ook maak je een Polaroidfoto van een stukje landschap dat je graag mee naar huis wilt nemen. Dit kan een foto van een reiger op een paal zijn, een rups op een kastanjeblad, een deken van mist over het weiland.

Marion van PuurTaal geeft je aanwijzingen en tips hoe je met je verzamelde materiaal één of meerdere haiku's kunt schrijven.
Tijdsduur van deze workshop: 2 uur.
Kosten: € 30,00 p.p. inclusief de afternoon tea.

Vanaf 6 personen is deze workshop en één van de tea-arrangementen te reserveren
De workshop (inclusief koffie en thee) wordt verzorgd op een mooie locatie in Dalfsen of in de directe omgeving. Voor de Afternoon of een High Tea bent u bij ons van harte welkom. Als u het gehele arrangement (workshop en de Tea) wilt op een andere locatie, dan kan dat uiteraard ook.
Het arrangement kan het gehele jaar gereserveerd worden.


Meer info over de andere workshops:
 

De Stokte kadobon?

Voor een lunch, afternoon- of high tea bij ons vanaf € 10,-.
Te verkrijgen in de Theetuin of te bestellen via het formulier.
   

High Tea of Hapjes thuis?

Of op het werk en op de mooiste locaties in de omgeving kunnen wij de catering geheel verzorgen.