Home » Theetuin » Openingstijden


Op de vaste openingsdagen kunt u bij ons terecht voor de lekkerste taarten en scones (alles huisgemaakt), kopje koffie of thee, heerlijke frozen yoghurt of een glaasje fris. Op deze en op bijna elke andere dag bent u ook van harte welkom voor een Vechtdal lunch, een afternoon, high tea of een high tea royaal na reservering.

Juli en augustus: vrijdag en zaterdag 13.00-17.00 | zondag 11.00-17.00
Mei, juni en september: zondag 11.00-17.00
Voor een Vechtdal lunch, een afternoon- of één van de high teas eventueel i.c.m. een arrangement kunt u bijna elke dag reserveren.

Op de vaste openingsdagen is het mogelijk te reserveren vanaf 2 personen voor een afternoon tea, high tea of high tea royaal. Op andere dagen vanaf 6 personen. Bent u met een minder aantal personen? Informeer dan toch naar de mogelijkheden, het kan zijn dat er nog een groep heeft gereserveerd. Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren.

De vermelde dagen en tijden zijn een indicatie, in overleg is er veel mogelijk. Bij voorkeur contant of per pinpas betalen. De Theetuin is wel en de Theeschenkerij is niet rolstoeltoegankelijk.

Meer info over de Omgeving
Meer info over High Tea
Meer info over Workshops
Meer info over Outdoor activiteiten
 

Cream tea

Onze Cream-tea bestaat uit 2 scones met clotted cream, aardbeienjam en lemoncurd, een homemade bonbon met een potje thee genoeg voor 2 kopjes.
   

Nieuwsgierig naar koeien?

Maak kennis, praat over koetjes en kalfjes met de boerin en kom in contact met de koeien