Home » High tea | Menu | Reserveren


Ons verzoek: bent u tevreden? Zo, ja, zegt het voort (u mag het ons ook laten weten uiteraard). Zo nee, laat het ons alstublieft weten.
Hieronder een deel van de vele reacties.

Alsof de taarten gebakken zijn door die kok van 24 kitchen, verrukkelijk.
Fam. van Es

Vandaag genoten van een geweldig verzorgde high tea. Aanrader!
Irma Koerhuis

Wij hebben gisteren een fijne middag in uw mooie tuin doorgebracht, met een heerlijke high tea.
Evelien Koridon

Het eten was heerlijk. Normaal is een lunch voor minimaal 10 personen, maar i.v.m. moederdag konden we ook met zijn viertjes komen. Er waren meer dan genoeg broodjes. Er was ook speciaal aan de kinderen gedacht. Voldoende koffie, thee, melk en karnemelk. Ook de zelfgemaakte quiche smaakte opperbest. Een aanrader, ook omdat je er heerlijk in de tuin kan zitten.
Chris K.

We hebben heerlijk genoten van een high tea bij De Stokte. De thee was lekker, het eten heerlijk. Vooral de chocoladetaart en de cheesecake maakten mij blij. De bediening, Erik, was warm en toegankelijk. We gaan zeker weer.
Evert V.

Heerlijke quiche! Op tijd bezorgd. Enthousiaste gasten. Voor herhaling vatbaar!
Janny Ellen (Catering quiches, brood en dips)

De high tea was prima geregeld. Alles smaakte heerlijk en we werden rijkelijk bediend. Ook koolhydraadarm heerlijke gerechten en veel variatie. We hebben niet alles opgekregen. De ontvangst en bediening was prima geregeld. Het enig puntje is dat we er als groepje alleen zaten, dus andere mensen kijken is er niet bij maar met zo'n prachtig uitzicht op de stokte is dat eigenlijk ook niet nodig. Al met al zeker voor herhaling vatbaar en is deze high tea accommodatie zeker aan te bevelen. Ga zo door!
Diana A.

Met mijn twee dochters een high tea gehad. Wij vonden het heerlijk. Voor herhaling vatbaar!!
Dineke Slinkman

Leuke en betaalbare high tea. Alles zelf gemaakt en vers. Daardoor af en toe wel even lang wachten. Maar je krijgt een hoop en met lekker weer is het er goed vertoeven.
Nancy L.

Mooi vergaderarrangement op goeie plek. Droog boven op de gehuurde ruime zolder op een regenachtige morgen... Plek was zeer aandachtig en mooi ingericht en we konden er overdag en s avonds zelfs met een potluck terecht. Flexibele bedrijfsleider denkt met je mee. Is zelf ook erg goed gesorteerd in quiches, heerlijke bonbons en high teas...
Charlotte K.

Het was heerlijk, lekker vers en goed verzorgd. AANRADER. Helemaal in de zomer als je buiten kan zitten.
Jeannette Leeuw

Wij hebben volop genoten, het was allemaal Heerlijk!!! Ook complimenten aan de bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!
Hartelijke Groet Hermien, Willy en Jenny

Mijn vriendinnen Heidi en Mirjam zijn inmiddels bij een aantal verschillende bedrijven geweest voor een hightea maar wij vonden die van jullie echt het lekkerst. In het voorjaar komen we weer lekker bij jullie in de tuin zitten.
Miranda Eerenstein

Erg leuke lokatie, prettige bediening!
Annie Toornvliet

Pas bij jullie geweest met vrijgezellenfeest..erg goed voor elkaar!
Lisan Kikkert

Op zoek naar een mooie locatie om mijn vijftigste verjaardag in stijl te vieren, kwam ik al snel uit bij Theetuin de Stokte voor een Royal High Tea. Prachtige omgeving, het weer werkte voldoende mee en de zes kinderen konden zich uitleven op de trampoline en schommels. We hebben genoten van al het lekkers. Het mooie is dat de gasten die deze Theetuin nog niet kenden allemaal terug willen komen. Nou, dat zegt toch voldoende! Dank jullie wel voor de onvergetelijke ervaring.
Paola Pisu

Vanmiddag genoten van de Royal high tea. Een prachtige locatie en zeer goed verzorgd. Wij komen zeker nog eens terug!
Diana van den Berg-ter Horst

Geweldig goed! De service is leuk en het eten is echt heel lekker. Heb best veel ervaring met high-tea gelegenheden maar dit is echt de moeite waard. Je zit lekker in de boomgaard met het volgende tafeltje op 6 tot 8 meter afstand. Heerlijk!
Tony Wuite

Nogmaals bedankt voor de catering! Het was een succes!
Familie Gerondas (High Tea Catering)

Het is zeer zeker naar wens geweest! Het smaakte allemaal heerlijk!
Carla Jacobs (Catering hapjes)

Hartelijk dank voor alle lekkere dingen, veel complimenten gehoord! De cheesecake werd het meest genoemd, gevolgd door de Tony-Chocolony-taart.
Alma Korteweg (Catering hapjes, quiches en zoete taarten)

...Weet je nog die overheerlijke taartjes? Nog een keer! En die sandwiches waren ook al zo heerlijk mmmmmmm.
Heidi Goedvriend

Zo gezellig en mooi daar. Heerlijk vertoeven daar, hebben er ook biologische sapjes!
Renee Mes

Bedankt voor jullie gastvrijheid, we hebben enorm genoten van jullie prachtige locatie en heerlijke high tea.
Mabel Gaiser

High Tea & Crochet at a wonderful place. Het was heerlijk in de tuin.
Astrid Verduin

Super leuke lokatie. We hadden natuurlijk mazzel met het weer. Heerlijke high tea, hartig en zoet en niet alles tegelijk maar in etappes op tafel. Top! Vooral de Tonychocolonelychocoladetaart mmmmmmmm. Kom graag eens terug.
Dineke Wiersma

Vanmiddag gezellig High Tea bij theetuin de Stokte in Dalfsen. Erg gezellig, mooi weer en heerlijke hapjes en natuurlijk lekkere thee.
Jeroen Bakker

Echt een aanrader, heerlijke 'hapjes' op een toplocatie!
Martine Dijsselhof

Het was heerlijk afgelopen zondag! Nog nooit zo'n lekkere high tea gehad met bijzondere theeën en de 3 gangen lekkernijen.
Rilana Jutten

Na een overheerlijke afternoon tea boven zou ik nu willen genieten in de tuin of veranda van het bosrijke uitzicht.
Betty Redder

Super High Tea. De beste high tea die ik ooit gehad heb! Kom graag nog een keer terug.
Heidi Goedvriend

Een zeer geslaagde dag; prachtig weer, mooie locatie, een goede verzorging en (h)eerlijk eten! Erg bedankt.
M. Eikelenboom

Hartelijk bedankt dat mijn feestje, mede door jullie, zo leuk was. Van verschillende kanten lovende woorden over de locatie en alle lekkernijen.
Petra Bakker

Zo'n heerlijke biologische High Tea heb ik al een paar keer cadeau gedaan aan vriendinnetjes. Heerlijk tot rust komen in de prachtige boerderijtuin en kletsen, heel veel kletsen.
Ilona van der Zwart

In één woord: Overweldigend.
Myra de Vries

Dit was wel heel bijzonder, wat een heerlijke high tea en plek. Jammer dat we zo ver weg wonen, anders kwamen we zeker weer.
Janneke

We hebben letterlijk en figuurlijk een heerlijke middag gehad en daarin heeft u een belangrijke bijdrage geleverd. Het was plezierig met u overleggen en bewonderenswaardig hoe goed u aan heeft gevoeld wat de bedoeling was! Uw presentatie zag er feestelijk uit. Iedereen heeft genoten van uw heerlijke snoeperijen, alles is schoon op gegaan!!
(Catering quiches, hapjes, zoet en sandwiches)
Familie Beukhof

Het was weer ONTZETTEND lekker. Vooral de cheesecake is een favoriet! We komen volgend jaar absoluut weer!
Brenda van der Meer

We hebben echt genoten. Een fijne plek en een heerlijke high tea.
Ilona Ruiter

Heel veel dank voor de geweldig verzorgde High Tea Royaal die we afgelopen zondag in uw tuin hadden. De vriendelijke wijze waarop alle heerlijke gerechtjes werden gepresenteerd, heeft alle lof geoogst! Dat ook het weer nog voor een extraatje heeft gezorgd, maakte onze familiedag compleet.
Familie Fijt

Hoeveel huwelijken zullen nog volgen op deze unieke locatie? Het is een prachtplek om te trouwen met een kleine groep dierbaren om jullie heen. Wij hebben enorm genoten van de liefdevolle en mooie manier waarop alles geregeld en verzorgd was.
Sander en Ingrid

Over het pondje met de fiets en heerlijke scones en boerenijs gegeten bij theetuin de stokte. Absolute aanrader!
Judith Muscus

Ik wil je nog eens bedanken voor het feit dat iedereen een fantastische dag heeft gehad. Het viel niet mee om iets voor deze groep te bedenken, maar het is dus goed gelukt, en ze hebben allemaal genoten van de overheerlijke dingen die we kregen. Mijn bedoeling was om ze samen iets te laten doen en te laten beleven, kon niet beter!!
Fam. Beek

Mijn vrouw en ik hebben het 1 1/2 week geleden op zondagmiddag naar de zin gehad in de theetuin... prima scones etc...en relaxed...
Han Wilmink (Bijbels Culinair, 'kookdominee')
Zijn website: Bijbels Culinair Koken met passie

Gisteren met man en dochter heerlijke hightea in de theetuin van De Stokte. Zonnetje werd meegeleverd. Aanrader!
Lidy van Koppen

We hebben als familie genoten van de lunch tijdens onze fietstocht.
Familie Nijkamp

Twee keer per jaar gaan we met elkaar, zussen en schoonzussen, highteaen. Dit was de veruit de lekkerste, meest uitgebreide en best verzorgde lactose vrije high tea tot nu toe. We zaten heerlijk in de zon op een prachtig plekje in de tuin. Geweldig, bedankt.
Miranda

We hebben een fantastische dag gehad. De high tea heeft veel indruk gemaakt bij ons alle ingrediënten waren aanwezig zon, omgeving, rust en natuurlijk heerlijke thee met al dat lekkers onze complimenten. Hoewel het rijden met de tuk tuk hard werken was, hebben we erg genoten van de dag en kijken er met veel plezier op terug.
Gonda Heijnen

Mijn man en ik vierden met familie ons 40 jaar bij elkaar zijn vooraf al wat over en weer gemaild met vragen waar we snel antwoord op kregen onverwachts even wezen kijken of mijn vader met rolstoel ook mee zou kunnen op een zeer vriendelijke manier welkom geheten en de ruimte boven en buiten kunnen bekijken goed overleg over waar de high tea te serveren ivm koud weer. Een zeer fijne gastvrije gastheer, waar we ons welkom bij voelden, alle tijd voor ons had, niks teveel was. De uitgebreide high tea was zeer lekker klaar gemaakt en zeer afwisselend, smaakvol geserveerd. Een aanrader voor iedereen!!
Familie Harms

Ik ben al een paar keer geweest in de theetuin. Gewoon lekker op het terras, heerlijke appeltaart. Een keer met een vrijgezellenfeestje in de winter compleet met een high tea en een workshop sieraden maken, helemaal super. Echt een aanrader.
Ilse Visser via overuit.nl

TOP
 

Bij ons te gast geweest?

Wij horen graag uw mening over De Stokte. Of heeft u een suggestie? Hopelijk tot ziens en bij voorbaat dank
   

De Stokte kadobon?

Voor een lunch, afternoon- of high tea bij ons vanaf € 10,-.
Te verkrijgen in de Theetuin of via het Bestelformulier.