Home » Contact » Route


Uiteraard bent u ook meer dan welkom als u op de fiets komt of als wandelaar. De theetuin is gelegen aan diverse wandel- en fietsroutes. U kunt uw auto parkeren in het weiland naast de Theetuin. Dit staat ter plekke aangegeven.

Vanuit het noorden/westen/zuiden
U volgt de A28 richting Zwolle. Bij Zwolle neemt u de afslag N34 richting Dalfsen / Ommen / Hardenberg. Na circa 8 km. gaat u bij de stoplichten rechtsaf richting Dalfsen. Vervolgens de rotonde na het BP tankstation driekwart. Dit is de Welsummerweg en dan de 2de weg rechts is De Stokte en u bent na 800m bij de Theetuin.

Vanuit het oosten
U volgt de N34 richting Ommen / Zwolle. Na Oudleusen 1ste afslag links Welsummerweg, vervolgens de 2de links Frankenweg, aan het einde rechts af. U bent op De Stokte, na ongeveer 1km. net na de zijweg Keizerssteeg, vindt u Theetuin De Stokte op nr. 2

GPS locatie:
Lat: 52.5127177
Long: 6.2872551000000385

Uw browser kan de <a href="http://www.gofalk.com/routenplaner/routeplanner.jsp" title="Routenplaner Falk">Routeplanner Falk</a> jammer genoeg niet weergeven.


 

Op de solex?

Door het prachtige landschap rijden en daarna een high tea bij ons.
   

Onvergetelijke activiteit?

Op & Top Vechtdaltour met GPS, Boerengolf, varen op de Vecht, bamboebouwen of een verrassende toertocht in een lelijke eend.