Home » Arrangementen » Workshops » Speksteen bewerken


Een kennismaking met speksteen:
Tijdens deze workshop maak je twee amulethangers of een klein (abstract) beeldje. Er zijn verschillende kleuren/soorten speksteen. Het is altijd verrassend hoe het uiteindelijke resultaat is. De kleur zie je pas echt goed als je klaar bent met het schuren. Je kiest twee kleine stenen of één iets groter en je bepaalt eerst een beetje de vorm. Daarna begin je met grof schuurpapier in een bakje met water te schuren. Als je tevreden bent schuur je met middelschuurpapier verder en tot slot met fijn schuurpapier. Als "finishing touch" nog even met terpentijnwas insmeren en je amulet of beeldje is klaar. Je zult je verbazen over de zachtheid van de steen en hoe makkelijk er een vorm ontstaat.
Kosten: € 42,50 p.p. (inclusief afternoon tea en de gebruikte materialen)
Tijdsduur van de workshop: 2-2 1/2 uur

Vanaf 6 personen is deze workshop en één van de tea-arrangementen te reserveren
De workshop (inclusief koffie en thee) wordt verzorgd in de mooie en gezellige workshopruimte van Aletta's Hof in Dalfsen t/m 10 personen. Voor de Afternoon of een High Tea bent u bij ons van harte welkom. Als u het gehele arrangement (workshop en de Tea) wilt bij Aletta, dan kan dat uiteraard ook.

Het arrangement kan het gehele jaar gereserveerd worden. Wilt u met meer dan 10 personen komen, dan kunnen we de workshop of het gehele arrangement aanbieden op een mooie locatie in Dalfsen of in de directe omgeving.
Afstand Aletta's Hof naar de Theetuin is 3 km.

Klik op één van de voorbeeldfoto's voor een vergroting.Meer info over de andere workshops
 

De Stokte kadobon?

Voor een lunch, afternoon- of high tea bij ons vanaf € 10,-.
Te verkrijgen in de Theetuin of te bestellen via het formulier.
   

High Tea of Hartig buffet thuis?

Of op het werk en op de mooiste locaties in de omgeving kunnen wij de catering geheel verzorgen.