Home » Arrangementen » Workshops » Steigerhout


Steigerhout:
Tijdens deze workshop gaan we de techniek van het houtbranden en verf sponsen toepassen op de steigerhouten planken die klaar liggen. Er kan gekozen worden uit verschillende steigerhouten planken waar bijvoorbeeld een naambord, tekstbord, sleutelbord, staander etc. van gemaakt kan worden. Vervolgens gaan we op zoek naar inspiratie voor een mooie tekst. Deze tekst kan zelf bedacht worden of overgenomen worden uit de vele voorbeelden. Als de tekst bedacht is dan wordt deze op de plank gezet met potlood om vervolgens gebrand of geverfd te worden. Door het branden of sponsen van verschillende lettertypes en figuurtjes wordt de steigerhouten creatie geheel eigen. Met vele decoraties, kralen, linten, touw en houten figuren zal de creatie afgemaakt worden.
Creatieve gezelligheid staat centraal tijdens deze workshop waar u de gemaakte creatie aan het einde mee naar huis neemt.
De Workshop met de High Tea is het gehele jaar te reserveren.

Kosten: € 54,50 p.p. (inclusief high tea in Rheeze, het maken van een hartenslinger of een staander van steigerhout en de gebruikte materialen)
Tijdsduur van de workshop: ongeveer 2 1/2-3 uur

Vanaf 6 personen (met een maximum van 30 personen) is deze workshop en de high tea te reserveren.
Dit arrangement wordt verzorgd op de idyllische locatie van Deco & Events in Rheeze voor € 54,50 p.p. of u heeft de workshop in Rheeze en gebruikt u de high tea bij ons in Dalfsen, dan is de prijs € 49,50 p.p.
Afstand Rheeze naar Theetuin is 30 km.

Klik op één van de voorbeeldfoto's voor een vergroting.


Meer info over de andere workshops:
 

De Stokte kadobon?

Voor een lunch, afternoon & high tea of catering bij ons vanaf € 10,-.
Te verkrijgen in de Theetuin of online te bestellen
   

High Tea of Hapjes bij u thuis?

Of op het werk en op de mooiste locaties in de omgeving kunnen wij de catering geheel verzorgen.