Home » Arrangementen » Workshops » Servies stippen


Servies stippen:
Tijdens deze workshop ga je een grote schaal van stippen voorzien of een kleinere schaal met gebakschotel en koffiemok. Hiervoor wordt porseleinverf gebruikt. De verf wordt in een soort "pillendoosje" gedaan met 8 verschillende vakjes. Je kiest dus maximaal 8 kleuren om te gaan stippen.
Omdat elk vakje apart kan worden afgesloten is de verf nog een kleine 2 weken te gebruiken. Handig om het gestip thuis nog af te maken (mocht je het in 2,5 uur niet afkrijgen) of om thuis nog iets anders van stippen te voorzien. Het lijkt op staphorster stipwerk, maar door de verschillende kleurencombinaties kan je er helemaal je eigen draai aangeven. Erg leuk om te doen.
Kosten: € 45,00 p.p. (inclusief afternoon tea en de gebruikte materialen)
Tijdsduur van de workshop: 2-2 1/2 uur

Vanaf 6 personen is deze workshop en één van de tea-arrangementen te reserveren
De workshop (inclusief koffie en thee) wordt verzorgd in de mooie en gezellige workshopruimte van Aletta's Hof in Dalfsen t/m 10 personen. Voor de Afternoon of een High Tea bent u bij ons van harte welkom. Als u het gehele arrangement (workshop en de Tea) wilt bij Aletta, dan kan dat uiteraard ook.

Het arrangement kan het gehele jaar gereserveerd worden. Wilt u met meer dan 10 personen komen, dan kunnen we de workshop of het gehele arrangement aanbieden op een mooie locatie in Dalfsen of in de directe omgeving.
Afstand Aletta's Hof naar de Theetuin is 3 km.

Meer info over de andere workshops
 

De Stokte kadobon?

Voor een lunch, afternoon- of high tea bij ons vanaf € 10,-.
Te verkrijgen in de Theetuin of te bestellen via het formulier.
   

High Tea of Hartig buffet thuis?

Of op het werk en op de mooiste locaties in de omgeving kunnen wij de catering geheel verzorgen.