Lekker eten & drinken

Geniet van rust, sfeer & uitzicht

Temidden van fiets- en wandelroutes is Theetuin De Stokte een ideaal rustpunt met gratis WIFI. Geniet van lekker eten en drinken, de rust, de sfeer en het uitzicht. Op het erf is er ook een speeltuintje met 2 schommels, een trampoline en als absolute blikvanger ons varken... Op ons erf lopen 5 kippen en een haan en diverse producten zijn te koop.

 

Genieten van een High Tea?

U bent van harte welkom voor een afternoon tea, een high tea, een high tea royaal of een high tea zoet, vanaf 2 personen na reservering of vanaf 8 personen voor een Vechtdal lunch of een Hartig en/of Zoet buffet. Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren.

 

Alles wordt vers bereid en we maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit onze tuin, uit het Vechtdal, biologische en fairtrade producten.

 

De tuin is gevarieerd en steeds aan verandering onderhevig. In de tuin staan een aantal fruitbomen, leibomen, buxusvakken met veel bloemen, rondom de tuin is gekozen voor een haag van beukhaag. Grote eikenbomen en een 'wal' met een spannend 'bospaadje' vormen de afscheiding van de tuin met de weg.

 

Wilt u reserveren?

Bel 06 20572656 of vul het Contactformulier in.