Home » Theetuin


Temidden van fiets- en wandelroutes is Theetuin De Stokte een ideaal rustpunt met gratis WIFI. Wij kunnen u een aangenaam verblijf bieden met verschillende lekkernijen, zoals huisgemaakte taarten, scones, muffins en heerlijke homemade frozen yoghurt. Geniet van lekker eten en drinken, de rust, de sfeer en het uitzicht. Op het erf is er ook een speeltuintje met 2 schommels, een trampoline en als absolute blikvanger ons varken... Op ons erf lopen 2 kippen en een haan en diverse producten zijn te koop.

Genieten van een High Tea?
U bent van harte welkom voor een afternoon tea, een high tea of een high tea royaal, na reservering of vanaf 10 personen voor een Vechtdal lunch. Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren.

We serveren de lekkerste homemade bonbons, truffels en fudge. Mr. Jones thee ook te koop. Kom ook onze homemade 100% natural Lemoncurd proberen, smaakt heerlijk met een scone...

Alles wordt vers bereid en we maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit onze tuin, uit het Vechtdal, biologische en fairtrade producten.

Bij uw kopje thee/koffie is er altijd wel een tijdschrift te lezen over koffie, thee en cacao.

De tuin is gevarieerd en steeds aan verandering onderhevig. Een bloemen-groente-moestuin ligt direct naast het theetuin gedeelte voor de passanten, hieruit komen de verse kruiden, aardbeien, courgettes en veel meer. In de tuin staan een aantal fruitbomen, leibomen, buxusvakken met veel bloemen, rondom de tuin is gekozen voor een haag van beukhaag. Grote eikenbomen en een 'wal' met een spannend 'bospaadje' vormen de afscheiding van de tuin met de weg.

Bel 0529-431300 of 06-20572656 of vul het Contactformulier in.
 

De Stokte kadobon?

Voor een lunch, afternoon- of high tea bij ons vanaf € 10,-.
Te verkrijgen in de Theetuin of te bestellen via het formulier.
   

Onvergetelijke activiteit?

Boerengolf, handboogschieten, reuzekano, haka workshop of een verrassende toertocht in een lelijke eend.