Home » Arrangementen » Troubadour Raymundo Valverde of Edward Val


Combineer een overheerlijke lunch, afternoon tea of een high tea (royaal) met een akoestisch optreden van troubadour Raymundo Valverde of Edward Val.
Deze arrangementen kunnen we alleen aanbieden op een andere mooie locatie in Dalfsen of in de directe omgeving.

Raymundo Valverde
Troubadour Raymundo is in Venezuela geboren en begon op zijn 10e jaar gitaar te spelen. Op zijn 18e ging hij met zijn ouders naar Europa om uiteindelijk in Nederland terecht te komen.
Behalve in Nederland zong hij regelmatig in andere landen, zoals IJsland, Zwitserland, Spanje, België en het Caribische gebied en wel op Curaçao en natuurlijk niet te vergeten, in zijn geboorteland Venezuela.

Repertoire
Hij is zanger/gitarist van exclusieve muziek uit Zuid Amerika, Spanje & Mexico. De muziekkeuze is herkenbaar, verrassend & akoestisch. Afhankelijk van de sfeer musiceert hij op de voorgrond of op de achtergrond tijdens uw feestje.

Kosten: € 29,75 p.p. inclusief de afternoon tea en optreden 2 1/2 tot 3 uur. De vermelde prijs is bij reservering vanaf 20 personen.Meer info of wilt u Raymundo reserveren? Bel ons of vul het Contactformulier in.

Edward Val
Met zang en gitaar zorgt entertainer Edward voor een duidelijke meerwaarde tijdens uw lunch of een high tea. Troubadour Edward is gespecialiseerd in akoestische live muziek met een aangenaam geluidsniveau. Uiteraard is hij ook mobiel inzetbaar. Soms rustig op de achtergrond. Soms interactief met de genodigden. Aangepast aan uw wensen.

Sfeer
De sfeer tijdens zijn optredens is het best te omschrijven als ambachtelijk, sympathiek, spontaan, warm, relaxed en gezellig. Terwijl Edward muziek maakt kunnen de gasten prettig met elkaar praten. Wil men gezellige interactie? Dan speelt hij daarop in!

Repertoire
Troubadour Edward speelt een breed, veelzijdig repertoire. Engelstalige en Nederlandstalige hits vanaf de jaren 50, 60, 70, 80 tot nu. Van Bruce Springsteen tot Guus Meeuwis. Van Jason Mraz tot De Dijk.
Repertoire per genre en een paar YouTube filmpjes.

Kosten: € 37,50 p.p. inclusief de afternoon tea en optreden 2 x 50 minuten. De vermelde prijs is bij reservering vanaf 20 personen.Meer info of wilt u Edward reserveren? Bel ons of vul het Contactformulier in.

Meer info over Workshops
Meer info over Tafelgoochelaar
Meer info over Outdoor activiteiten
Meer info over Vergaderen

TOP
 

Rondtouren in een Tuk Tuk?

U maakt een prachtige tocht door de bossen, langs de Vecht, de Oldemeijer, Rheeze, Beerze en Mariënberg
   

High Tea bij u thuis?

Het menu bestaat uit hartige en zoete gerechtjes. Op verzoek kan de High Tea ook helemaal uit zoet bestaan.