Varen op de Vecht of de Zwolse grachten

De Vechtvaarder is een nostalgische, knusse schuit en maakt van uw boottocht een gezellig onderonsje. Bij mooi weer gaat het dak eraf! Dan is de boot helemaal open, zodat iedereen volop kan genieten van de zon en van het mooie landschap dat voorbij trekt.

 

De Vechtvaarder biedt voldoende (binnen) ruimte voor 40 personen, zodat u kunt genieten van de High Tea. Het schip is voorzien van toilet en verwarming. Minimum aantal deelnemers: 20 personen.

 

De Vechtvaarder vaart op de Overijsselse Vecht. Haar thuishaven is Dalfsen. Vanaf hier varen we twee kanten op. Richting Zwolle tot aan Vechterweerd en richting Ommen tot aan Vilsteren. Bij Vechterweerd en Vilsteren is een stuw, sluis en vistrap.

 

Tussen Dalfsen en Vilsteren ligt een prachtig uitzichtpunt Pleisterplaats De Stokte, waar we een stop kunnen maken. Langere tochten, bijvoorbeeld naar Ommen en Zwolle, zijn uiteraard ook mogelijk.

 

Kosten: 1 uur varen op de Vechtvaarder (met schipper) € 312,50 (25 personen), elke persoon extra 12,50 en € 17,50 p.p. voor de High Tea. Varen vanuit de haven in Dalfsen naar de stuw Vechterweerd.

 

Kosten: 1,5 uur varen op de Vechtvaarder (met schipper) € 437,50 (25 personen), elke persoon extra € 17,50 en € 17,50 p.p. voor de High Tea. Varen vanuit de haven in Dalfsen naar de stuw bij Vilsteren of naar Pleisterplaats De Stokte (tussenstop).

 

Kosten: 1,5 uur varen € 17,50 p.p. voor de High Tea en € 295,00 voor de Blauwvinger inclusief de schipper.

De stoere Blauwvinger vaart op de wateren in (de grachten) en om Zwolle. De luxe sloep is voorzien van een gezellige rondzit met zachte kussens en biedt plek aan 35 personen. Aan boord is toilet aanwezig en er is hete luchtverwarming onder de banken. Heerlijk voor de kille avonden. Ook regen is geen probleem, want dan gaat de kap erop.

 

De High Tea op de Vechtvaarder of de Blauwvinger is te reserveren van april t/m oktober.

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.