Vergaderen

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, een high tea met uw medewerkers of een bedrijfsfeestje met leuke arrangementen dan is Theetuin De Stokte een goede keus. U kunt terecht in onze sfeervolle binnenruimte van 90m2 of bij mooi weer zelfs in onze grote tuin. Ook ons terras en veranda staan tot uw beschikking.

 

Vergaderarrangementen

4-uurs arrangement: één dagdeel (ochtend, middag of avond) Zaalhuur € 80,-

Onbeperkt koffie, thee en water, huisgemaakte taart van het seizoen, een homemade bonbon en mintjes, blocnotes, pennen, gratis WIFI, gratis parkeren, beamer en een flipover.

€ 7,50 p.p.

 

8-uurs arrangement: Zaalhuur € 140,-

Onbeperkt koffie, thee en water, huisgemaakte taart van het seizoen, uitgebreide Vechtdal lunch met een stukje quiche, lekkere broodjes, fruit en een glaasje Puur Vechtdal appelsap, homemade tricolore fudge en mintjes, blocnotes, pennen, gratis WIFI, gratis parkeren, beamer en een flipover.

€ 18,50 p.p.

 

Een beamer, projectiescherm en een flipover staan klaar zonder extra kosten. Bij de reservering aub vermelden indien dit gewenst is. Prijsoverzicht exclusief BTW. De Stokte is goed bereikbaar via de A28 en de N340. De Theetuin is wel en onze sfeervolle binnenruimte is niet rolstoeltoegankelijk.

 

Vergaderbreak

Onze locatie leent zich perfect voor een mooie wandeling.

 

Meer info of wilt u reserveren? Bel ons of vul het Contactformulier in.

 

Deze bedrijven en instellingen gingen u o.a. voor:

Etos   Carinova   Landstede    Rabobank   AlfaCollege   Ministerie van Financien

 

Wereldwinkel   Oosterhoorn MZ   De Noorderbrug    Ministerie Economische Zaken   Sprank

 

Viaa    Rosengaerde     Van der Kamp   Interakt Contour   Winnock    Planeffect   Waterschap Reest Wieden